Video Galerie Magazin Promo Detalii Formulare Contact

Stimată persoană,

Programul Step by Step Story Time, este un material didactic special conceput pentru copiii de vârstă preșcolară urmând un model de educație american, un manual, o didactică, o metodică foarte bine conturată de învățare a limbii engleze. Cu ajutorul a 32 de teme diferite, prin limbajul semnelor și a imprimatelor speciale pe pânză ajungem în lumea cântecelor, a poeziilor, a poveștilor, a rimelor și jocurilor didactice în care fructele au roți, porcii zboară, dragonii se ascund, elefanții fac baie în piscină, planetele sar pe trambulină, animalele arctice servesc cârnați, etc. Ne delectăm cu activități motrice (maracas, bețe ritmice, clopoței, frunze, fulgi, brațară numărătoare, etc.) exerciții de mișcare și de învățare a limbii engleze. Vârsta de începere este recomandată a fi de trei ani.

O lecție cuprinde expunerea unui număr variabil, în funcție de vârstă, a activităților din cadrul temei în mod interacțional profesor - preșcolar de 20 - 25 min și o activitate motrică corespunzătoare temei de 5 min.

Programa și planificarea se pune la dispoziție. Instructajul pentru predarea materialului didactic este pe internet, fiecare colaborator va avea parolă individuală iar buletinul informativ al temei se trimite prin email părinților ce doresc să fie informați de activitățile predate la lecția de limbă engleză.

Asociația Boitor Socolan face angajări cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată persoanelor ce doresc să fie profesori de limba engleză în grădinițe (aveți nevoie de un atestat de limba engleză, un certificat lingvistic).

Pentru a beneficia de o gamă foarte variată de povești, jocuri, activități educaționale imprimate special pe pânză, grădinițele ce se înscriu în predarea limbii engleze cu ajutorul materialului didactic Step by Step Story Time. vor beneficia de cadouri și reduceri la achiziționarea materialelor didactice de care se ocupă Asociația Boitor Socolan.

Cei interesați vă rugăm să ne completați un formular și vă vom contacta.

Metodica și didactica predării limbilor străine preșcolarilor nu este un domeniu analizat, cercetat, teoretizat în România, rezultatele obținute sunt nesatisfăcătoare datorită lipsei de metodică Acest material didactic vine în ajutorul celor interesați în acest domeniu.

Materialul didactic a fost lansat în anul școlar 2013 - 2014, fiind în continuă expansiune.