Video Galerie Magazin Promo Detalii Formulare Contact

Stimate persoane,

Manual de predare a limbii engleze la copii de vârstă preșcolară nu există în România. Educatorii de limbă engleză în grădiniță nu au avut unde să dobândească o specializare pentru acest domeniu, pentru că în România nu există metodică de predare a unei limbii străine la copii de vârstă preșcolară. Step by Step Story Time este un material didactic, un manual pentru preșcolari.

Nu diplomele, masterele, ce le are educatorul de limbă engleză învață limba engleză un preșcolar, ci didactica și metodica adecvată. În cadrul acestui material didactic se vorbește engleză VIU GRAI prin cântece, poezii, rime, povești. Educatorul folosește diferite imagini imprimate pe pânză pentru fiecare activitate (poezie, cântec, rimă, poveste) pronunță cuvântul arătat de imagine, preșcolarul provocat prin joc imită percepția sunetului recepționat fonic ce o are în momentul imediat următor (imitația - procesul de învățare caracteristic preșcolarilor), asociind pronunția cuvântului cu imaginea văzută.

Cum se învață un limbaj? De mic copilul trebuie să audă în jurul lui limba ce se dorește a fi învățată (limba maternă se asimilează în aceeași manieră) nefiind necesar ca copilul să știe să vorbească bine în limba maternă. Continuitatea expunerii la limba ce se dorește a fi asimilată este esențială. Este necesară asimilarea unui vocabular (cuvinte, noțiuni) înainte de a porni conversația.

Materialul didactic Step by Step Story Time Acest material didactic prin expunere repetată identic a unei teme asigură recunoașterea fonică a cuvintelor, înțelegerea sensului tuturor noțiunilor expuse la acea temă. Imaginea imprimată special a noțiunii ce se dorește a fi învățată ajută în munca profesorului de a comunica doar în limba străină și captează atenția la maxim a preșcolarului având obiectul vizual al noțiunii. Astfel cuvântul (recepție fonică) primește contur și formă (recepție vizuală). Cu acest material didactic reușim să punem bazele unui vocabular foarte bogat din cadrul diferitelor teme ce le oferim. (studiați pagina - Tematica).

Opțional de limba engleză. Acest material didactic servește perfect ca material didactic pentru opționalul de limbă engleză în grădinițe, predat în formă de spectacol interactiv.

Garanții oferite. În funcție de numărul de expuneri al preșcolarului la acest material didactic, vor fi și rezultatele obținute. Recomandăm 4 expuneri a unei teme. Buletinul informativ cuprinde prezentarea activităților și a cuvintele la care a fost expus preșcolarul fiind trimis săptămânal prin email părinților ce doresc o consolidare, verificare a noțiunilor expuse.

Cei interesați vă rugăm să completați formularul Suntem interesați și vă vom contacta.